Vakantie naar Duitsland (een nieuwe mogelijkheid?)

Iedereen die had geboekt voor de vakantiereis van 25 t/m 29 mei weet inmiddels dat deze reis is geannuleerd. Met de reisorganisatie is een nieuwe datum geprikt nl. van 21 t/m 25 september a.s.

Laten we hopen dat de strenge maatregelen i.v.m. de coronacrisis dan inmiddels zover zijn afgezwakt dat we de reis naar Altastenberg kunnen gaan maken. Slechts één persoon heeft aangegeven op die datum op vakantie te zijn en daarom heeft afgezegd. De andere vakantiegangers hebben enthousiast gereageerd en zien erg uit naar september.

Het zou een mooie afsluiting zijn van bizarre voorjaars-en zomerse weken. Mochten door de regering toch nog maatregelen worden genomen die het op-reis-gaan op 21 september dit jaar onmogelijk maken, dan wordt uitgeweken naar mei 2021. Laten we hopen dat het zover niet hoeft te komen; we wachten met spanning af.  Willy Grönefeld en Truus Burger.

 

 

Fietsmidweek kan helaas door corona niet doorgaan, maar…..


Van de vakantieboerderij die voor ons gereserveerd was, ontving ik het bericht: “Tot onze grote spijt moet ik u meedelen dat uw geboekt verblijf op de Drenthelschoppe niet kan doorgaan. Onze veiligheidsregio heeft aangegeven dat we geen groepen mogen ontvangen die samengesteld zijn uit meerdere gezinnen”.

Dit is heel jammer, maar . . . . . . . . van 23 tot 27 augustus 2021 zijn we weer welkom in Aalten.            

Rian de Zoete-Roosen                            

 

Pentekening van Henk v/d Heuvel van Station Nieuwerkerk aan den IJssel  1950.

Startpunt voor vele reizen en vakanties.

In 2020 in gebruik als restaurant Perron (Kerklaan 13-15, Nieuwerkerk aan den IJssel)