Het Computerleercentrum is opgeheven. Er is nagedacht hoe wij u de benodigde hulp bij een computerprobleem zouden kunnen aanbieden. Bij het Hart van Holland was een flyer van “Computerhulp bij-u-thuis” gevoegd en daarmee zijn we aan de slag gegaan. We hebben de eigenaar van het bedrijf uitgenodigd en een fijn  gesprek met hem gehad.  We stellen hem aan u voor:

Zijn naam is Martijn van der Zalm, geboren en getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Martijn woont in Gouda. Hij is opgeleid tot systeembeheerder en heeft op de ICT-afdeling van een bedrijf gewerkt. Martijn wil graag mensen helpen en beter wegwijs maken op de computer en eventuele problemen met de computer oplossen. Daarom is hij zijn eigen bedrijf begonnen.

Toen wij informeerden wat hij mogelijk voor onze leden kan betekenen reageerde hij enthousiast! Hij kan u helpen om een trage computer sneller te maken. Ook alle gegevens terughalen als uw computer is gecrasht is voor hem geen probleem. Opschonen is ook zo’n klusje, waarvoor hij zijn hand niet omdraait.

Hij kan ook computers en laptops leveren en installeren. Kortom: een duizendpoot op computergebied

 

Hier staat een prima prijskaartje tegenover. Voor € 10,- per kwartier kan Martijn bij u aan huis komen om problemen op te lossen. Dat is een zeer speciale (en gereduceerde) prijs! En zijn standpunt is “No cure, no pay”. Martijn gaat ook in onze Nieuwsbrief maandelijks adverteren, zodat u altijd zijn telefoonnummer bij de hand kunt hebben. Omdat hij in Nieuwerkerk aan den IJssel is geboren, denken wij dat dit heel vertrouwd voelt en overkomt. Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben wij een zeer goede en betrouwbare indruk gekregen. Wij hopen dat u hem bij problemen met de computer gaat bellen en zo onze samenwerking gestalte krijgt. Wij bevelen Martijn van der Zalm graag bij u aan!   Willy Grönefeld en Truus Burger